BILDELER TIL MERCEDES BENZ

Velg originaldeler for MB til bedre priser, velg Auto Trio!

Hos oss vil du få kjøpt originaldeler til din Mercedes Benz. Mange tusen av våre varer er originalpakket. Dette da Auto-Trio har direkte kontakt med flere enn 40 originalprodusenter. Det er ingen ledd mellom oss og originalprodusentene, derfor kan vi tilby våre kunder originaldeler til konkurransedyktige priser. Vi er store på Mercedes Benz, og nesten alt av deler.

Norges største frittstående forhandler av deler til MB

Historien starter faktisk allerede når tyskerne trakk seg ut av Norge!

I 1946 kjøpte firmaet Schøller og Mørk alle bilrelaterte etterlatenskaper etter tyskerne nord for Trondheim.

Slik begynner reisen fra Nord-Norge via en gammel låve på Grefsen, til Auto-Trio på Caspar Storms vei 2! Den morsomme og interessante reisen har gjort oss til Norges største frittstående deleforhandler for Mercedes Benz.

Distrubusjon av Mercedes Benz bildeler er nøkkelen!

Du kan enkelt komme innom vår butikk og kjøpe deler over disk. Vi har det meste på lager. For de av våre verkstedkunder som holder til på østlandet,  kjører vi ut deler hele 2 ganger om dagen.

Holder du til lengre unna, kan du trøste deg med at vi leverer over natten med lastebil – om enn ikke helt til Nord-Norge, der hele historien om Auto-Trio faktisk begynte. Holder du til for eksempel i Tromsø-området, får også du deler fra oss. Forskjellen er da et de kommer med Posten.

LENKER